Masszázsfajták

Frissítő masszázs

Testet lelket frissítő, az izomzat kondicionáló hatásait lehet legjobban kiemelni, de stresszoldó-, fájdalomcsillapító és relaxáló hatása is jelentős.
Egyenlő arányban tartalmazza a masszázsfogásokat, így jó szívvel ajánlható bárkinek.
Általában illatmentes zsíros masszázskrémmel végezzük

 

Wellness masszázsok :

Kiválóan egyesíti a magas szintű bőrápolás és kellemes ,pihentető -relaxáló masszázs előnyeit.A masszázsok új dimenzióját nyitja meg Ön előtt.Természetesen az izmok átdolgozása itt is megtörténik, csak kevésbé erősen mint a többi masszázsnál.
Csak masszázstermékekkel történik ,nincs forró olvasztott étkezési csokoládé, vagy ragadós méz, vagy bármi más kellemetlen rossz érzés.A radírok, pakolások felvitele is masszázsfogásokkal történik.A wellness masszázsokat természetesen férfi vendégeimnek is ajánlom! 🙂

1. Aromaterápiás masszázs

Nyugtató, pihentető, stresszoldó hatások. Ezek jellemzőek a leginkább erre a masszázsra. Emellett a kellemes, különleges illatok még rendkívül jótékony hatást fejtenek ki az egész szervezetre. Legfőképp a finomabb, gyengédebb, kevésbé erős masszázsfogásokat tartalmazza.
A mangó-barack igazi felüdülést hoz, a kókusz is igazi élmény és különlegesség, a yógi távol keleti olajkeverék a maga nemében teljesen egyedülálló, az egzotikus olajkeverék pedig a trópusok illatát hozza el Önnek, ez utóbbi illat valóban egyedi, kevés helyen érhető el. Kényeztettesse magát ezekkel a csodálatos illatú olajokkal,és a hatás nem fog elmaradni!
ÚJDONSÁG! Frissítő citromfü! Ha fáradt, stresszes, vagy csak élvezné ezt a kellemes illatot, ezt is választhatja!

2. Himalája sómasszázs

Pakisztánban bányászott, a Himalája hegy mélyéről, tiszta, teljesen természetes, egészségünkhöz nélkülözhetetlen.
Ez a Himalája kristálysó, melynek előnyeit most nem csak fogyasztva, hanem masszázson keresztül szó szerint bőrén tapasztalhatja meg.A különböző jótékony illóolajokkal összekevert Himalája tiszta kristálysó tökéletesen tisztítani és táplálni fogja bőrét, és szervezetét.Természetesen a masszázs áldásos hatásaival együtt élvezheti ezt nálam.Ez a sós-olajos masszázs kedvence lesz egész biztos.

3. Csokoládé masszázs

Ki ne ismerné a csokoládé finom ízét, de hogy bőrünkre és szervezetünkre is rendkívül jó hatást fejt ki, az már nem mindenki tudja. Boldogsághormonok termelődése, hatásos bőrápolás. Ezek emelhetőek ki a csokoládé előnyeiből.Ne csak gyomrát, bőrét is jutalmazza csokoládéval.A legkomplexebb wellness masszázs!
Csokoládés bőrradírozás + csokoládékrémes masszázs + Csokoládé gélpakolás.
Testileg, lelkileg újjászületve fog távozni a masszázsról.

4. Mézes masszázs

A méz egészségügyi jótékony hatásait nem lehet eléggé hangsúlyozni bőrünkre és egész testünkre egyformán jól hat.
A kezelés egy szintén különlegesnek számító, prémium minőségű mézes-cukros bőrradírozással(peeling) kezdődik, majd a mézes-olajos masszázzsal folytatódik. Közben a méz fontos tápanyagai a bőrbe szívódnak, bőrét és szervezetét is teljesen megújítja ez a kezelés.Ha szereti a mézet,a mézes masszázst is szeretni fogja.

5. Kleopátra masszázs Kivételesen magas minőségű készítménnyel! *****

Ritkaságnak, különlegesnek számító masszázs,mely mézes-cukros bőrradírozással (peeling) kezdődik ,majd folytatásként a különleges-prémium minőségű méz-tej tartalmú masszázskrém olyan élményt nyújt, amit talán eddig még sosem tapasztalt. Láthatóan megfiatalodott, hidratált bőr és persze a masszázs jótékony hatásai, ez a Kleopátra masszázs. Legyen bőre Önnek is olyan mint Kleopátráé volt.
—————————————————————————————————————————————————————-

Cellulit elleni-fogyasztó-alakformáló masszázs

Sok hölgy életét megnehezíti a nagyrészt combon, fenéken, hason található cellulit, ami tulajdonképp zsírlerakódás. Hatékonyan végzett komplex masszázs kezeléssel ezek csökkenthetőek. Erősebb, intenzívebb speciális masszázsfogások, speciális cellulit kezelő masszázskrém + masszázsolaj , cellulit kefe, köpölyözés, cellulit csökkentő gélpakolás testtekercseléssel.
Ezeket tudom segítségül hívni a cellulit ellen .

Talpmasszázs

Talpunk egész testünk térképe. Ha bármilyen belső szervi bajunk van, az talpunk reflexpontjain keresztül kezelhető.
Ha megfáradt a lába mert sokat ment, vagy állt, vagy csak egyszerűen felfrissíteni szeretné lábait, várom Önt egy frissítő talpmasszázsra, ami a lábszárak masszázsát is magába foglalja.
Egy tisztító, méregtelenítő, illóolajos lábáztatás után speciális talpmasszázs-krémmel történik a kezelés. Lábai garantáltan meg fognak újulni.

Gyógyterápiás-masszázs

Professzionális, személyre szabott masszázs, melynél kiemelt figyelmet fordítunk a sajgó, fájó, problémás területekre .
Az egész masszázs speciális izomlazító, fájdalom és gyulladás csökkentő masszázskrémmel történik, valamit a problémás helyeken egyéb gyógymasszázshoz használt, rendkívül hatékony krémek is bevetésre kerülnek.
A masszázs tartalmaz még ízületi kimozgatásokat is, melyekkel megelőzhetőek, illetve kezelhetőek az ízületi mozgástartomány beszűkülések.

Sportmasszázs

Professzionális személyre szabott masszázs, sportolásból keletkezett izomláz, izomfájdalom és bizonyos izomsérülések kezelhetőek, de kiválóan alkalmas profi szintű izomzat kondicionálásra is. Itt speciális izomlazító-bemelegítő masszázskrémmel dolgozok.
Fájdalom, vagy sérülés esetén, az ezeket orvosló krémek természetesen itt is rendelkezésre állnak.
A masszázs végén-, illetve közben izomlenyújtások is vannak, amik szintén növelik a masszázs hatékonyságát .